7 Mayıs 2015 Perşembe

Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat

Firmamız Ankara'da ve ülkemizin her yanında geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile Şehir içi ve Şehirler arası Ev-İşyeri nakliyatını depolama hizmetini en güvenilir şekilde yerine getirmeyi taşıma işlemini müşterilerimiz için zahmetsiz bir şekilde
gerçekleştirmeyi amaçlamıştır. Şirketimiz başarılarına için zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamıştır. Şirketimiz başarılarına yeni başarılar eklemek için yeni nakliye sistemlerini kendi bünyesine eklemiştir siz değerli müşterilerimizin tüm nakliyat ihtiyaçlarını karşılayacak durumdadır. Taşımacılığını gerçekleştirdiğimiz tüm eşya veya ürünleri sigorta altına alırız. Sabit ve gsm telefon numaralarımız ile bize 7/24 ulaşabilmeniz mümkündür. Firmamız evden eve nakliyat ve taşımacılık sektöründe türkiyenin önde gelen firmalarından biridir. Aldığımız her taşımacılık işinde titizlikle hareket ederiz. Kadromuz da bulunan kalifiye elemanlar, ekspertizler, taşıma araçları ile en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Deneyimli ve çalışkan kadromuz ile Türkiye'nin hemen hemen her şehrin evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.


Yıllardır seri olarak faaliyette bulunan EVDEN EVE NAKLİYAT ofis, büro, ev taşımacılığı için kurulmuş ve bu alan da en iyi hizmeti vermek için çalışmalar sürdüren bir firmadır. Müşterilerimizin hakkımızda pozitif düşünmesi en önemli ilkemizdir. Günümüze kadar müşterilerimize verdiğimiz hizmetten ötürü bir çok insan tarafından saygı ile anılırız. Yaptığımız taşımacılık hizmetinde güven vermek en temel özelliklerimizden biridir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder